За нас

Нашата история

Първият магазин от търговската верига „Майстори месари“ е открит на 28.06.2010 г. в гр. София, на бул. Мария Луиза № 89. Само след 1 година, благодарение на постоянството и усилената работа на сплотения колектив, „Майстори месари“ откриват своя втори магазин на 12.05.2011 г. в гр. София на ул. Червена роза № 50.

Поради неблагоприятния бизнес климат и с течение на обстоятелствата магазинът е затворен една година след откриването му. Не след дълго на 14.06.2012 година веригата открива нов магазин на ул. Георги Караславов 12, където предлага на своите клиенти уникалната възможност да пазаруват на дребно по цени на едро.

На следващата година, 22 юли 2013г., отваря врати и перлата във веригата “Майстори Месари” – магазинът на бул. Черни връх 11. През  2014 година, въпреки че завинаги затваря врати  първият магазин от веригата на бул. Мария Луиза 89, към семейството се присъединяват още три магазинчета в центъра на столицата, на ул. Врабча 13, на ул. Кърниградска 7 и на ул. Димитър Манов 19.

Търговската верига се развива стабилно и сигурно в условията на конкуренция, разчитайки на качество, подкрепа от своите клиенти и коректност сред своите партньори.

Нашите магазини Нашите продукти

Майсторите…

Талантливите ни майстори месари са изключителни добре осведомени и винаги са на среща да помогнат със съвети, полезни трикове и рецепти. Те ще ви покажат колко вкусно може да бъде първокласното и натурално месо, приготвено, спазвайки традициите и добрите практики.